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Frick, den 22.04.2016 Ueli Steiner Geschäftsführer Peter Jossen Präsident des Verwaltungsrates Dieses Zertifikat Nr. BVH-26126 bleibt gültig bis zur Ausstellung eines neuen Zertifikates, längstens bis 31.12.2017. Vorbehalten bleibt einWiderruf durch bio.inspecta. Änderungen werden strafrechtlich geahndet. Faszination Qualität Zertifikat Nummer des Zertifikates: BVH-26126 ConfiseurBachmannAG Schwanenplatz7 6002 Luzern Schweiz Betriebsnummer: 32705 Die Produkte und Tätigkeiten des genanntenUnternehmens sind nach folgenden Standards zertifiziert: SchweizerischeBio-Verordnung (CHBio-Verordnung)¹ Haupttätigkeit: Aufbereitung Die Zertifizierungsdetails der Produkte und Tätigkeiten sind unter www.EASY-CERT.com/CH/32705 aufgelistet. Datum der letzten Kontrolle: 07.04.2016 Gültigbis: 31.12.2017 ¹Dieses Zertifikat entspricht den Anforderungen gemäss Art. 30a Abs. 1 der Schweizer Bio-Verordnung (SR 910.18) sowie Art. 29 Abs. 1 der Verordnung (EG)Nr. 834/2007 und der Verordnung (EG)Nr. 889/2008 der EuropäischenUnion. bio.inspectaAG Ackerstrasse CH-5070 Frick Tel .+41 (0)62 865 63 00 CH-Bio-006 ISO 17065 SCESp 006 Bread When making our organic bread, we make sure that valuable ingredients, vitamins and nutrients are not lost. However, unnecessary colouring and flavouring agents have no place in the dough. Good bread takes time! That is why we allow the dough to ferment for a long time and process it using traditional methods. Our bread with the organic la- bel demonstrates our commitment to the highest quality, full-bodied flavours and environmental awareness. For bread that’s both healthy and delicious. Our organic bread Wise Guy Bread with chia seeds Baked by wise guys, for wise guys! This high-fibre, pure rye bread is particularly popular with health-conscious connoisseurs. Chia seeds contain a lot of antioxidants, protein and fibre. Even the an- cient Maya people used them as a basic foodstuff and remedy. Bachmann Rye A rustic and tart bread, made according to an an- cient recipe from central Swiss mountain farmers. The rich flavour of the Bachmann Rye comes from the natural, organic rye sourdough and its resting time of around 12 hours. The bread is baked on a hot stone slab and stays fresh for a long time. Organic bread in our online shop: www.confiserie.ch/bio-brote Organic drinks in our online shop: www.confiserie.ch/bio-getraenke Good, or even better: organic! Enjoy products produced in harmony with nature Our organic homemade drinks As we were unable to find tea or lemonade that was tasty but low in sugar, we had to create our own. Our organic teas are freshly brewed for us before being refined and bottled. And that’s how an unsuccessful search turned into a success story. The best ingredients stay in, while everything else stays out. Making organic bread requires care, time and the very best raw ingredients. 60

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