Kirsch Cake

Kirsch Cake

CHF19.80 per piece
incl. VAT 2.5%
Close configuration
Loading...

Please wait...

Add to Wish List
Swipe for 2 additional images

Zug's culinary landmark in its noblest version. Fine, creamy and tender. A very special treat from the confectioner world champion Juliane Bachmann.

Sizes 
4 people: Ø 14 cm
6 people: Ø 18 cm

Storage 
At 5-8°C in the fridge.

More Information
SKU 24030
Shipping options Post delivery, Mond Express, Bachmann Lieferservice, Pickup
Production time in days 0
Shelf life in days 34
Net weight 430
Low season production time 1
Kilojoule / 100g 1502.6
Calories / 100g 359.4
Fat / 100g 17.8
Ø + hereof: saturated fatty acids 7.5
Carbohydrates / 100g 36.8
Ø + thereof sugar 28.4
Dietary fibre 1.2
Protein / 100g 5.0
Salt / 100g 0.1
Declaration Kirschtränke (Kirsch 40Vol.%, Zucker, Wasser), Zucker, Butter, Vollei pasteurisiert, Weizenmehl, Eiweiss pasteurisiert, Mandeln, Wasser, Haselnüsse, Pflanzenfett, Vollmilch, Zucker, Stärke, Eigelb pasteurisiert, Farbstoff (Rubinrot), Backtriebmittel (Dinatriumdiphosphat, Natriumhydrogencarbonat), Eiweisspulver, Meersalz, Verdickungsmittel (Johannisbrotkernmehl, Traganth), Vanille. (Lagerung im Kühlschrank bei 5°C)
Storage Frisches Biscuit durchgetränkt mit erstklassigem Kirsch, Japonaisböden, Kirschcrème. Traditionell nach Originalrezept hergestellt.
Information for allergy sufferers
Enthält glutenhaltiges Getreide (Weizen), Eier, Milch, Hartschalenobst (Mandeln, Haselnüsse)